Pedalez pentru O Sansa la Demnitate

 

Steve Cooper Asociatia Lumina

21% Complete
210 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In luna iunie voi pedala pentru Demnitate pentru ca, prin comparatie, efortul pe care il voi face eu sa strabat 1000 km pe bicicleta este nesemnificativ fata de lupta copiilor cu boala incurabila.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Lumina a luat fiinta in Decembrie 1999 la initiativa britanicului Steve Cooper care, impresionat de conditiile mizere in care erau tinuti copiii cu dizabilitati din judetul Bacau, si-a dorit sa le ofere acestora o sansa la demnitate.

Hospice-ul va fi construit în municipiul Bacău şi va deservi regiunea de nord-est a României, cea mai săracă regiune din ţară. În unitatea cu paturi vom putea oferi îngrijiri paliative unui număr de până la 428 de beneficiari în fiecare lună.

În perioada 17-27 Iunie, 5 biciclişti voluntari vor pedala de la Oradea la Constanța pentru a strânge fonduri pentru proiectul ,,O Şansă la Demnitate”, a creşte nivelului de conştientizare a populaţiei cu privire la nevoia de dezvoltare a serviciilor de îngrijiri paliative și a contribui la creşterea gradului de implicare a populaţiei în comunităţile în care locuiesc. Cei 5 b

 

3 Donații

150 RON
Bine făcut - lucru bun!
23 Jun 2016
Good luck!
08 Jun 2016
Succes!
08 Jun 2016
Steve Cooper : Asociatia Lumina
Pedalez pentru O Sansa la Demnitate